Circuittraining

Bij Leefstijlcentrum FitXpress Beuningen hoeft een complete fitness training niet langer te duren dan 30 minuten. Maar in die tijd werk je wél een complete workout af. Het geheim zit in de combinatie van oefeningen die je onder begeleiding van een ervaren instructeur uitvoert. We werken met de meest moderne apparatuur die geheel ontwikkeld zijn voor de trainingen die wij geven. Alle spieren krijgen toch voldoende rust tussen de fitness oefeningen door.

Circuittraining
Bij fitness circuittraining staan de apparaten in een cirkel opgesteld, zodat de instructeur iedereen kan helpen en je kunt natuurlijk ook elkaar motiveren en aanmoedigen! De apparatuur werkt concentrisch en isokinetisch (de snelheid van uitvoering en de weerstand blijft over de gehele oefening gelijk na het startmoment)  en is zo ontwikkeld dat op één fitness-apparaat meerdere spiergroepen worden getraind. Dit betekent dat bij élke beweging de spieren worden aangespannen. De weerstand is afhankelijk van de snelheid van bewegen en de energie die erin wordt gestopt. Hierdoor is de training erg effectief en veilig zonder dat je enorm zweet, blessures oploopt of ernstige spierpijn krijgt. Bovendien train je zowel kracht als conditie met deze methode. Elke oefening duurt niet langer dan 45 seconden. Klaar met de ene oefening? Dan schuif je door naar het volgende apparaat en zo is de training afgelopen voordat je het weet. Dat heb je als je met plezier traint!

Voor wie?
Fitness Circuittraining is geschikt voor iedereen: mannen, vrouwen, jong en oud. Alle doelgroepen kunnen bij ons terecht. Omdat circuittraining in groepjes kan, is het ook bij uitstek geschikt om samen met anderen te doen. Vriendinnen, collega’s, bedrijfsfitness, er zijn vele mogelijkheden om het sportieve en het gezellige te combineren!

Voorafgaand aan de training
Bij Leefstijlcentrum FitXpress draait het niet alleen om fitness. De totale leefstijl wordt aangepakt en dat maakt het plaatje compleet. Voordat je bij ons begint doen wij een uitgebreide intake. Er vindt een persoonlijke analyse plaats van diverse lifestyle factoren zoals voeding, werk, rust, beweging, lichaamsverzorging, stress en ontspanning. Tevens verrichten wij een aantal metingen zoals bloeddruk, gewicht, spiermassa en vetpercentage. Op basis daarvan stellen wij een advies op, dat zich onder meer richt op voeding en lichaamsbeweging. Je persoonlijke wensen en doelstellingen worden nauwkeurig gevolgd door middel van maandelijkse testen. Je weet dus altijd waar je staat!

Trainen wanneer het jou uitkomt
Bij leefstijlcentrum FitXpress kun je fitnessen wanneer je maar wilt. Je kunt zelf bepalen welke dag en op welk tijdstip je gaat trainen. Je traint gewoon wanneer het jou uitkomt. Dit binnen onze openingstijden.

Circuittraining is dus altijd op maat!

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met Leefstijlcentrum Fitxpress Beuningen