Compressietherapie

Compressie therapie

Onze compressietherapie is nieuw in Beuningen en omgeving. Dit is een technologie die met luchtdruk werkt om het lymfestelsel en de lymfeklieren weer goed te laten werken. Je hebt lymfevaten om afvalstoffen af te voeren en ziekteverwerkkers, zoals bacterien en virussen, onschadelijk te maken. Bij veel mensen werkt dit drainage- systeem niet optimaal. De compressiebehandeling zorgt voor een snellere bloedcirculatie en een betere doorstroming van het lymfevocht. Stimulering van de stofwisseling (spijsvertering en vetverbranding). Minder cellulite (sinaasappelhuid), betere afvoer van afvalstoffen, ontspanning. Minder last van vermoeidheid, lusteloosheid, stress. Met deze methode kunnen we ook oedeem, teveel vocht in de onderbenen, behandelen. Tevens hebben de benen het zwaar te verduren en verdienen af en toe wat extra aandacht en verzorging. Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten.

Hoe werkt de Compressietherapie?

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling van cellulite, voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij het afvallen nu ook met infrarood warmte waardoor de vetverbranding wordt bevorderd. De 24 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert.

Behandelingen en resultaat

De behandelingen van de compressietherapie zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Gemiddeld zijn er 14 tot 20 behandelingen nodig. De behandeling zelf duurt 25 minuten. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor uw gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goed weerstand.

Lymfevaten, lymfeknopen en venen krijgen een perfecte behandeling. Dit resulteert in verminderde cellulite, minder vermoeide benen, minder pijnklachten en meer energie en weerstand.

U voelt zich al snel beter.

Nogmaals opgesomt de voordelen van onze compressietherapie:

  • Zichtbare reductie van cellulite
  • Geleidelijk gladder wordende huid
  • Reductie van omvang
  • Verhoging van de vetverbranding
  • Verbetering van de bloed- en lymfestromen
  • Verbetering afvoer van afvalstoffen
  • Non-invasief (methode waarbij men niet hoeft binnen te dringen)
  • Geen herstelperiode nodig
  • Zeer ontspannende behandeling
  • Klinisch bewezen resultaat

Prijzen Compressietherapie:

1 behandeling        € 32,50  (25 minuten)

Nu met de Social Deal actie is de behandeling:

1 behandeling €19,-
5 behandelingen €79,-
10 behandelingen € 149,-