Jumping Fitness

jumping_fitness

Jumping Fitness bij Fitxpress Beuningen
Leefstijlcentrum Fitxpress in Beuningen biedt sinds 2018 jumping fitness aan.
Gezond en fit door te bewegen op de mini-trampoline.  Met Jumping Fitness traint u op de mini-trampoline dit levert niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Oefeningen op de mini-trampoline versterken uw hart, ondersteunen uw lijf bij herstel na een blessure of operatie en het voorkomt ook dat uw botten poreus worden als u ouder wordt. En daarnaast zorgt u ervoor dat uw immuunsysteem de afvalstoffen efficiënter afvoert.
jumping_fitnessU versterkt uw spieren door middel van de mini-trampoline dit gebeurd op een milde en efficiënte manier. En door de trampoline doet niet uw lichaam, maar de zwaartekracht het meeste werk. U traint met het trampolinespringen uw romp doordat uw buik, rug-,zij, bil-, en bekkenspieren op de stabiele mat automatisch worden aangesproken. Jumping Fitness is een uitstekende cardiotraining en weldaad voor uw spieren en daarnaast valt u ook nog af op een prettige manier. Daarnaast is het ook een ontspannende manier van sporten en raakt u stress kwijt.

jumping_fitness_fitxpress_beuningenNog een voordeel van Jumping Fitness is dat het effectiever is dan joggen en het ontlast bovendien de gewrichten.

Jumping Fitness is geschikt voor iedereen. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben. De diverse sprongen en technieken zijn goed te leren en geven juist een snelle succeservaring.

fitxpress_jumping_fitness
Voor meer informatie of een proefles neemt u dan contact op met FitXpress Beuningen.