Nieuws

prettige_feestdagenAangepaste openingstijden december 2019

Dinsdag 24 december middag en avond gesloten
Woensdag 25 december  1e Kerstdag gesloten
Donderdag 26 december 2e Kerstdag gesloten
Vrijdag 27 december OPEN
Zaterdag 28 december 2019 t/m 1 januari 2020 gesloten

FitXpress Beuningen boekt spectaculaire resultaten

Vanaf half januari is FitXpress gestart met de Better Belly. Van deze infraroodband om de buik wordt tijdens het sportende vetverbranding met 100% verhoogd. Meer dan 30 personen hebben inmiddels 4 weken gesport met deze band om en de resultaten zijn verbluffend. Gemiddeld zijn deze personen 8,1 centimeter in omvang kwijtgeraakt. Jan de Leest is meer dan tevreden met deze cijfers. “Hiermee wordt duidelijk dat de Better Belly ook daadwerkelijk effectief is in de strijd tegen overgewicht”, zegt de trotse eigenaar van FitXpress Beuningen. Het kan dan ook niet anders dan dat meer mensen hun weg gaan vinden naar de gezellige sportstudio.

Compressietherapie

En dit is niet de enige vernieuwende manier van afvallen die FitXpress biedt. Nieuw voor Beuningen en omgeving is de compressietherapie. Dit is een op een luchtdruk werkend lymfedrainage-systeem. Deze passieve therapie zorgt voor een verhoogde bloeddrukcirculatie, verbeterde lymfestroom en stimuleert het metabolisme. Veel moeilijke woorden, maar concreet zorgt het voor: cellulite-vermindering, afvoer van afvalstoffen, relaxatie en vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze en/of pijnlijke benen. Tevens kunnen oedemen behandeld worden met deze methode.

Cavitatie

Doeltreffend afslanken door middel van geluidsgolven. De vetcellen worden vernietigd, waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Dit is volkomen pijnloos! FitXpress heeft nu voor de eerste 20 deelnemers een spectaculaire aanbieding. Loop dus snel binnen bij de sportstudio in Beuningen. De voordelen van deze methode zijn enorm: vet definitief weg, meetbaar resultaat na 10 dagen, geen narcose of injecties, geen operatie, geheel pijnloos, geen herstel periode, geen littekens en dit alles is wetenschappelijk bewezen. Wat kan er behandeld worden? Buik, lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, binnenkant dijen, binnenkant knieën, borstvorming (alleen bij mannen).